fredag 10 juni 2011

Gör det ont när du kastar vatten?

Vilken dag! phu. Akuten i örebro med buksmärtor, ska tillbaka imorgon för mer prover. Ska inte gå in detaljerat på det, men måste berätta en rolig sak om det. Fick en dansk doktor som pratade bra svenska men dock hade jag lite svårt att förstå vissa ord han sa som denna: Gör det ont när du kastar vatten? ( What?? Sen när brukar man stå och kasta vatten tänkte jag.. och vad sjutton har det med min mage att göra?! ) - ursäkta vad sa du? - eh.. gör det ont när du kissar? ( phu.. jaha! haha ) hade lite svårt att hålla mig för skratt efter det.
I väntan på bussen hem från örebro ( fick vänta en timme på min buss ) så åkte det förbi fullt med studentflak med lyckliga studenter! Jag satt och rös o längtade tillbaka till min student. Vad roligt man hade!!

Imorgon blir det som sagt att åka till farbror doktorn igen för ytligare lite prover och förhoppningsvis någon medicin så det blir bra. Har inga planer för kvällen, vet inte hur magen känns. Blir kanske hyra film och köpa massa godis med älskling :) . Måste slå in min systers paket och knåpa ihop ett litet kort också!
Nu blir de soffan ett tag och skynda o ta sig något att äta.. får inte äta något efter midnatt!
kram