torsdag 9 juni 2011

Spämpla på ljus

För några månader sedan skrev jag ett inlägg om hur man kan stämpla på ljus, och kom på att jag inte har visat hur min present till min vän blev. Kanske inte världens finaste men måste erkänna att det blev ganska coolt.. inte alla som har sitt ansikte på ett ljus ;)





Originalbilden

Marknadsafton

Idag har det varit jobb på schemat, jobbade mellan 12-18, ganska skönt o få lite sovmorgon! Ska jag vara helt ärlig har det varit skönt att stå inomhus där det har funnits ac och inte en droppe regn..  tyckte lite synd om allt folk som skulle stå och sälja på marknadsafton idag när det började spöregna.. Dock blev många paraplyn sålda ;). Vädret idag har varit riktigt underligt.. sol, spöregn, sol, dugg, spöregn osv.. och extrem hetta! usch. Hoppas den här konstiga värmen försvinner snart. Hur som helst så fyndade (!) jag en del på marknadsafton. Gick o strosade runt själv i en och en halv timme innan bussen gick hem. är riktigt nöjd med mina köp :) Blev kuddar, ljuslyktor, bordtabletter, borslöpare,  dvd filmer och glasunderlägg. Och inte nog med det, idag fick vi ju tillbaka på skatten!!! :D HAPPY. Hoppas ni också fick tillbaka och slapp betala?

Alldeles nyss var mamma o Fredrik här och lämnade ett litet bord så nu äntligen har jag en liten datahörna. Det blev så bra. Det blir nog ett hem av den här lägenheten också.. gäller bara att hitta lite inspiration till att göra lite tavlor! är väl det jag saknar mest. Får hoppas jag får lite idéer när jag får upp mina fina kuddar i soffan :)!

Nu ska jag göra en tonfiskröra och äta lite kvällsmat och slå på en ny film !
Slänger in en bild på mitt filmsälskap ikväll!

                                                               Min lilla bebis <3