onsdag 12 januari 2011

Sälen nästa

Har packat hela dagen idag, tror ja fått med allt. Åker tidigt imorrn bitti :D Vi ska ha så kul :) . Får se om ja har tillgång till internet i sälen så ja kan blogga, annars hörs vi på söndag kväll med en massa roliga snygga sälen-bilder :D
Förkylningen börjar bli lite bättre nu, men är inte helt frisk, men kan lika gärna ligga i en stuga i sälen o vara sjuk som att ligga hemma i soffan o vara sjuk :) Om inte får ja knapra alvedon o nässpray så kan ja nog åka jag med :D.
Nu ska ja kolla tv med älsklingen <3
HEJDÅ :D

Julpyssel

Tänkte visa lite av julpysslet jag knåpade ihop innan jul, Nämligen stämpla på ljus! hur roligt som helst! och superenkelt. Det man behöver är - Några fina stämplar, stämpeldyna, silkespapper och en embossingfön                 ( värmefön ) och ev lite glitterlim och några fina band! och... Tadaaa!!!






Hur man gör: Stämpla ditt motiv på en bit silkespapper. Vänta tills det blir torrt. Klipp ut motivet och lägg mot ljuset. Ta en bit bakplåtspapper runt ljuset över motivet du har lagt ut och håll emot på baksidan ( underlättar så du inte bränner fingrarna! ). Sätt på värmefönen och "föna" över motivet försiktigt. När motivet mörknat en aning är det klart! Tänk på att inte föna för länge då stearinet smälter och det kan bli bubbligt på ljuset.

Är med o tävlar hos Tvspelsweb

Tvspelsweb har ordnat en tävling på facebook där temat är 2010!
Det man kan vinna är antingen ett macroset eller en omvändningsring :) Det jag skulle vilja ha är såklart ett macroset så man kan fota ännu fler fina närbilder :)
http://www.tvspelsweb.se/macroset-3st-mellanringar-canon-eos-p-2242.html

Efter mycket tanke är detta mitt bidrag!



Motivering: Under 2010 köpte jag min kära systemkamera! Var inte så jätte duktig i början och det har tagit ett tag för mig att kunna ta fina bilder som ja själv är nöjd med. Därför väljer jag denna bild till tävlingen! Det här är den första fina bild som jag själv är nöjd över och som jag tog den underbara sommaren 2010!


Rösta gärna på mig om jag kommer till final!
Resultaten kommer finnas på Tvspelswebs profilsida på Facebook.
http://www.facebook.com/Tvspelsweb#!/pages/Tvspelsweb/170310116333344